Go to footer

7x02 - Fire: Part II


Re: 7x02 - Fire: Part II

HozzászólásSzerző: sanity » 2013.08.02. 21:12

Annyit fűznék hozzá a témához (igy kicsit megkésve), hogy szerintem szép munkát végeztek a Fire-rel. Effy mosolya a végén pedig ZSENIÁLIS. Emlékeztek, amikor a negyedik évadban Effy anyukája Feddie-vel ülve beszélgetett a padon? Azt mondta (a pontos forditást nem ismerem):
She just smiled that Effy smile that means: You don't know me at all. You never will. - Csak rám mosolygott azzal az Effy mosollyal, ami azt jelenti: Egyáltalán nem ismersz, és soha nem is fogsz.
Hát, én emiatt nyugodtam meg, hogy szó sem volt Freddie-ről, és az egész múlt mintha feledésbe merült volna. Ez (szerintem) azt jelentette, valójában a világon semmi nem változott. Effyt nem ismeri senki, még a forgatókönyvirók sem. :D
(U.I: az a szörnyű gyanúm van, hogy a Rise-ban sem derül már ki több a 4. évad végéről, mint eddig. :( ezt tényleg sajnálom.)
sanity
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2013.08.02. 20:54


Re: 7x02 - Fire: Part II

HozzászólásSzerző: Nikki » 2013.07.28. 12:52

Én a Fire-től vártam a legtöbbet de egyáltalán nem tetszett, lehet hogy túl nagyok voltak az elvárásaim hozzá de mégis, oké értem Effy felnőtt de hova tűnt a vörösen izzó energiája ? Mintha csak váza lenne önmagának... Nekem az alapszituációval semmi bajom, Effyt ilyen irodai melóra képzeltem el mindig, de sose gondoltam h ilyen szenvedélytelen lesz... Noemi és Emily sztorija viszont nekem nagyon tetszett :)
Meglepetésemre viszont a Pure-tól nem vártam sokat mégis eszméletlen volt :)
Nikki
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2013.07.28. 12:35


Re: 7x02 - Fire: Part II

HozzászólásSzerző: Mansonka » 2013.07.27. 16:11

Siralom. Bár ahogyan a sorozat összes szereplője, én is felnőttem, de a skinsnek nem a lehangolt vontatott FELNŐTT világ drámáit kéne feldolgoznia, hanem a fiatolos vehemenciával zajló féktelen bulizást és sexet és drogokat és balhét kéne bemutatnia egy kis angol naivitással.
A halált is korán bevonják a dologba, eddig legalább egy évad lezajlott minden generácónál "békében". Ezek szerint nem maradt több a tarsolyban, vagy pont az ellenkezője, még ezt is űberelni fogja valami még durvább.
Mansonka
 
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2010.03.08. 22:59


Re: 7x02 - Fire: Part II

HozzászólásSzerző: Clacro » 2013.07.15. 13:12

A 7. évad eddig nagyon siralmas volt a számomra. Cassie 2 része remélhetőleg ütni fogja a mércét, mert ő volt a kedvencem a sorozatból. Nem is értem, mért nem várjátok a Cassie részeket, pedig ő volt a legérdekesebb. Persze azt sajnálom, hogy JJ karakterével nem csináltak részeket, pedig nagyon kíváncsi lettem volna rá is.
Clacro
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2013.07.15. 13:06


Re: 7x02 - Fire: Part II

HozzászólásSzerző: silver » 2013.07.13. 20:46

Az első rész számomra is kis csalódás, a második rész már pozitívabb benyomást keltett. Összességében nem gondolom azt, hogy ez annyira rossz lett volna. Először furcsa volt, hogy Effy ennyit változott, de ahogy jobban belegondoltam, nem is változott ő olyan sokat. Ahogy Dom-ot kihasználta, csak azért, hogy előrébb jusson, mikor dőlt a pénz és Naominak szüksége lett volna rá, ő csak kinyomta a telefont, ezek mind mind arra utaltak, hogy hiába próbálja azt mutatni, hogy ő egy érett nő lett, még mindig csak a saját érdekeit tartja fontosnak. És a vége tetszett, mikor végre belátta, hogy nem minden róla szól. Nagyon sajnálom, amit Naomival csináltak, azt viszont jó volt látni, hogy Emilyvel mennyire szeretik egymást. Az, hogy Freddie nem volt benne, szerintem nem akkora baj, hiszen ki tudja, lehet, hogy Effy nem is tudja, hogy meghalt, csak annyit, hogy ott hagyta őt, lelépett egy szó nélkül. Ilyenkor az ember megpróbálja elfelejteni azt az embert, aki fájdalmat okozott neki. Ráadásul Cook sztorijában sokkal inkább el tudom képzelni Freddiet. Szóval én nem mondanám az eddigi 7. évadra, hogy rossz. Inkább más, de ettől nem feltétlenül rossz. Amit nem értek az az, hogy miért nem várja a többség Cassie történetét, szerintem nagyon érdekes karakter. Főleg azért, mert nagyon labilis volt, ezért is vagyok kíváncsi rá, mi lett belőle. Nyilván amilyen jó volt az első 4 évad, azt a szintet nagyon nehéz tartani. Nem hibáztatom ezért a készítőket és habár az érzés sosem lesz már ugyanaz, kíváncsian várom a folytatást.
silver
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2013.07.13. 20:16


Re: 7x02 - Fire: Part II

HozzászólásSzerző: henci18 » 2013.07.13. 17:44

kedves greg! úgy látszik te nem emlékszel jól a történetre már bocs. én minden részt megnéztem, és tudom! hogy nem érettségizett le. ha meg tévedtem volna, nem kell kioktatni köszi. ja és nem úgy értettem, hogy Freddie szerepeljen benne, de úgy látszik te írtad a történetet ha ilyen tudálékos, és "okos" vagy! csak szerintem mindenki arra kíváncsi hogy Effy megtudta-e a Freddie-s dolgot, hogyan reagált rá, mi történt utána, stb. ja és szerintem senki sem vár itt piálást meg drogozást, Naomi mégis 16 éves szinten maradt.amúgy, itt véleményt kell írni nem pedig kioktatni másokat, nem értem miért kell itt játszani a köcsögöt. remélem olvasod, többet meg nem kérek a nagy okosságaidból. KÖSZ. :)
henci18
 
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2013.07.12. 13:48


Re: 7x02 - Fire: Part II

HozzászólásSzerző: krisztike » 2013.07.13. 15:18

Az első rész után nagyon gyengének találtam, de miután már a második részt is láttam, rájöttem, hogy ez már kicsit komolyabb hangvételű, mint a korábbi részek. Ahogy már előttem is írták a szereplők felnőttek, érdekes lenne ha még 21 évesen is mindegyik szereplő élete a drogból és az ivászatból állna. Szerintem amennyire tudták, belevitték a Skinsre jellemző dolgokat vagy a megszokott részeket. Ha megnézzük, Naomi életét is nagyrészt a drogok és a pia töltötte ki, Effy is dohányzott, bulizott és párszor drogozott is, nem hinném, hogy túl sok hiányosság lenne benne, egyedül azt sajnálom, hogy Emilyt nem láthattam annyiszor, ahányszor szerettem volna. És igaz, hogy pár dolog nem derült ki, amire kíváncsiak voltunk, de ha belegondolunk a Skins Fire is kicsit befejezetlenül ért véget, és sok variáció nincs hogy hogy fejeződhetett volna be, ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy a negyedik évad után is fölösleges lett volna folytatni, mert már az emberek fejében összeállt egy kép arról, hogy Freddie meghal, ez a többi szereplőt nem nagyon érinti maximum Effyt és Cookot, Effy most vagy továbblépett vagy meg sem tudta, hogy mi történt és valójában más lehetőség nem nagyon van, esetleg, ha túlbonyolítják és ezzel akarták volna folytatni. Cook részében pedig még valami kiderülhet, mert mondjuk azt én is érdekesnek találnám, ha semmi következménye nem lenne annak, hogy megtalálta barátja véres holmijait és megölt egy embert (vagyis szerintem megölte Effy pszichológusát), de mondjuk, ha ezt folytatják Cook részében és kiderül, mik történtek, akkor viszont hiányosnak érezném, ha Effy mindezt nem tudná meg, és nem is tudná mivel ő nem lesz benne a Rise-ban, de fölösleges is ezen gondolkozni, szerintem még sok meglepetés fog várni minket, a rendező inkább próbált egy kis újdonságot belevinni, amire nem számíthattunk, és nehéz is lett volna úgy folytatni a negyedik évadot hogy Cook és Effy része is két külön cselekményszálon folytatódik. Kicsit jobban örültem volna, ha nem három fejezetből állna a hetedik évad, hanem összefüggő részek lettek volna, mert így kicsit hiányosnak és rövidnek találtam, próbáltak mindent a második részbe sűríteni, mondjuk ha tovább húzzák akkor lehet azt az érzést keltette volna, hogy már túlkomplikálják, de én eltudnám őket akármeddig nézni, az egyik legkedveltebb szereplőim voltak az összes évadból és még Cassie és Cook is ide tartozik, úgyhogy összességében örülök, hogy ők szerepelnek a hetedik évadban, igazából eddig is nagyon tetszett mindkét rész, miután rájöttem az értelmére. :)
krisztike
 
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2013.07.13. 14:41


Re: 7x02 - Fire: Part II

HozzászólásSzerző: stuporo » 2013.07.13. 10:30

Greg: Gondolom nem ugy ertette hogy szerepel hanem mint emlek. Plussz Effy nem eretsegizett le, David Blood kamu bizonyitvanyt adott neki es egy broker szakmahoz nem jegyek kellenek hanem tapasztalat logika es tudas. Kotve hiszem hogy te par ev alatt tul tudnal lepni a gimis nagy szerelmeden ha raadasul a TE pszichologusod oli meg ergo a te hibad is reszben.
stuporo
 
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2013.07.10. 10:00


Re: 7x02 - Fire: Part II

HozzászólásSzerző: greg94 » 2013.07.12. 17:45

Mielőtt megírunk egy hozzászólást, kéretik gondolkodni! Kb. 72947262. alkalommal találkozom ilyen jellegű hozzászólással, hogy miért nem Freddie szerepel a 7. Évadban. MEGHALT! Henci18 neked meg ajánlom a 4. Évadot, amelyben legnagyobb meglepetésedre Effy leérettségizik, méghozzá remek eredménnyel. Hangsúlyozom, tessék inkább újra megnézni a régebbi évadokat, mielőtt hülyeséget írunk le! A 7. Évad első két részéhez meg csak annyit kívánok mondani, hogy hőn szeretett szereplőink felnőttek, ne várjunk minden részben piálást és drogozást. Jogos, így kb annyi értelme van, mint a Másnaposok 3-nak, de az írók megpróbáltak egy kis betekintést adni Effy és Naomiék jövőjébe. Kisebb-nagyobb sikerrel. Szerintem jó rész volt, én várom a folytatást!
greg94
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2013.07.12. 17:29


Re: 7x02 - Fire: Part II

HozzászólásSzerző: henci18 » 2013.07.12. 14:05

ez a 2 rész eddig számomra értelmet nem hozott ..kb kár volt megcsinálni. a 2 részben semmi nagyobb dolog nem derült ki, mindig van valami negatívum.. szokásosan. szerintem MINDEN néző azt várta, hogy hátha kiderül valami a többi szereplőről, legalábbis Freddie-ről biztosan... de hogy semmi nem derült ki, csak az elcseszést mutatták, Effy börtönbe kerül, naomi meghal... annyira értelmetlen volt számomra az egész. cassie-re meg egyáltalán nem vagyok kíváncsi, ő volt az számomra a sorozatban aki kb a fogyatékos agybeteg emberekkel egyenlő. semmi szerepe nem volt, csak játszani a hülyét meg drogozni , gyógyszereket szedni mindennap vagy 50-et... és a következő 2 rész is hülyeség lesz szerintem, főleg hogy csak ő lesz benne a csapatból. ez szerintem már nem is skins... talán egy kis reménysugárt még látok hogy cook történetében kiderül végre valami, de ha ő is ilyen csodabogár lesz mint effy , és egy irodában fog dolgozni vagy ilyesmi akkor behalok komolyan.. annak se volt sok valóságalapja hogy effy eleve egy irodai munkát végez, hisz a középiskolát se végezte el...persze mindenki változhat de kicsit akkor is abszurd. kicsit hosszú lett a véleményem de szerintem ennek az egész befejezésnek semmi értelme nincs. :(
henci18
 
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2013.07.12. 13:48

Következő

Vissza: Fórum kezdőlap

Vissza: 7. évad

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég