Akkor én leszek az egyetlen, aki nem csak negatívumot fog írni.

Én úgy vagyok vele, hogy végül is ez egy dráma, így ezek a dolgok, illetve az, hogy valakit kinyírnak, nem újdonság, pláne a Skinsnél. Összességét tekintve egy kicsit valóban lapos volt, nekem hiányoztak a bulizások, az ivászat, stb., de szerintem Cook nem egy asszisztensi állást fog betölteni, pláne miután úgy lett vége az ő sztorijának, hogy megölte Fostert. Valaki pedig írta, hogy visszagondolhatott volna Freddie-re. Szerintem amikor bent ült az epizód végén az autóban, és majd 45mp-en keresztül az ő arcát mutatták, a végén az az elmosolyodás az lehetett, hogy visszagondolt a régi társaságra, a szórakozásokra, egykori szerelmére, és így "nyugtázta magát". Pont ezért szép a Skins, egy-két dolgot mindig homály fed, így a nézők eldönthetik, hogy az adott szituban mit is gondolhat a főszereplő. Tehát végül is, nem bántam meg, hogy megnéztem eddig.

Cassie történetére annyira nem vagyok kíváncsi, én inkább Cook sztoriját várom, persze azért megnézem ezt a 2 részt is. Hátha a kis étvágytalan szöszinek is kitalálnak valami érdekességet. Az előzetes alapján valaki nagyon pályázik rá.