Go to footer

Általánosan a 7. évadról


Re: Általánosan a 7. évadról

HozzászólásSzerző: mojito317 » 2013.07.28. 19:45

Eddig engem nem érintett meg. Nem hozza vissza az érzést, mintha teljesen más szereplők lennének, kicserélődött a karakterek személyisége (ami persze utalhat a felnőtté válásra is, na de nem ennyire--). Effy-nél még láttam, hogy valamelyest, megmaradt Effy-nek, de Cassie, mintha nem is önmaga lett volna. Igen, sok mindent átélt azóta, amióta utoljára láttuk, pozitív irányba fordult, de nem olyan Cassie-sen. Mindig is szimpatikus karakter volt, de ő volt a "weird" lány, most meg mintha csak egy amerikai sorozatból pattant volna ki.
A zenék állják a helyüket, a külső változás is teljesen karakterre vall, csak a cselekedetek, a hirtelen fordulatok nem olyanok. Mintha lett volna egy rész, amit csak az alkotók ismernének igazán. Én arra voltam kíváncsi, mi történik az USÁ-ban Cassievel és Siddel - igen-igen, tudom hogy utazgattak és szakítottak végül, de kérdem én, MIÉRT? - vagy hogy Effy feltornázta magát a semmiből, mert egy felelősség-teli és okos lány, de nem hiszem el, hogy nap mint nap nem gondol vissza arra a szerelmi háromszögre, és a szerelmére Freddie-re, akit hirtelen meggyilkoltak.

Egy szó mint száz. Butaság volt 1-1 szereplőt visszahozni a múltból, hogy egy teljesen más környezetben, teljesen idegen szereplőkkel láthassuk őket együtt. A varázs a gárdában volt.
I’m a fucking waste of space... Just a stupid kid... I got no sense....A criminal...I’m no fucking use...I am nothing...so please... please... get it into your...you know...into your bonce....That you killed my friend.... And ... I’m Cook.
Avatar
mojito317
 
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2010.03.31. 21:21


Általánosan a 7. évadról

HozzászólásSzerző: Somik » 2013.07.16. 09:39

Itt általánosan a 7. évadról lehet beszélni. ;)
Avatar
Somik
Adminisztrátor
 
Hozzászólások: 675
Csatlakozott: 2009.06.06. 22:47


Vissza: Fórum kezdőlap

Vissza: 7. évad

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég