(Vigyázat spolier veszély!)

A Skins egy angol tinidráma a Company Pictures-től, ami az E4 csatornán debütált 2007. január 25-én. A Channel 4-en az első évad 2007. aug. 21-én került vetítésre. A 2. évad (10 rész) 2008. február 11-én kezdődött az E4-on, a Channel 4-en pedig feb. 14-én. A teljes első évad 2007. szeptember 24-én jött ki DVD-n. Az eredetileg (tv adásban) használt zenék nagyrésze nem hallható a DVD kiadáson, ezt csak CD-n lehet beszerezni. A 2. évad május 5-én fog kijönni DVD-n.

Cselekmény:
A Skins 16-19 éves tinik mindennapjairól szól, akik Bristolban élnek. A csapat tartalmaz egy népszerű srácot, egy muszlim fiút, egy nyíltan meleg fiút, egy okos lányt, akinek családi problémái vannak, egy parti állatot, aki szerelmes a tanárnőjébe, egy fiút, aki szerelmes a legjobb barátjának a barátnőjébe, egy lányt aki aggódik, hogy a fiúja nem úgy érez iránta, ahogy ő érez, valamint egy anorexiás lányt is. A kitalált karakterek a Sixth Form College-ben tanulnak, Bristolban. Mindegyik epizódban egy-egy szereplő kerül a középppontba.


Skins - 1. évad :
A 2. évad 2008. február 11-én kezdődött. A széria 6 hónappal később játszódik az elsőnél. Tony-t az első szezon végén elütötte egy busz, s ez maradandó sérülést okozott nála. Alig tud írni és nem nagyon emlékszik a világra. Az első rész Maxxiera és Tonyra koncentrál, de Maxxie apja is sokszor feltűnik, hiszen az rész cselekményének egyik fontos szála Maxxie és édesapja vitája. A 2. részben egy új karaktert ismerhetünk meg: a lány neve Sketch. Sketch halálosan szerelmes Maxxie-be. A 3. rész Sidről szól, akinek a rész végén meghal az apja. A 4. rész pedig Michelleé. Ebben elmegy a csapat kirándulni, mely kiruccanás alatt Sid és Michelle összegabalyodik, ám szerencsére (kinek mi) a rész végén Cassie visszatér. Angie is visszatér az 5. rész erejére, hogy utána megint eltűnhessen. Jal rájön, hogy Chris gyermekét várja. A 6. részben Tony ellátogat a University of Exeter-be, ahol találkozik egy érdekes lánnyal. A 7. részben a kapcsolatok elhatározásra kerülnek, Sid kibékül Cassievel, Michelle Tonyval és Tony apja is visszatér. Ebben az évben a vendégsztárok: Bill Bailey, Harry Enfield, Shane Richie, Sean Pertwee, Geoffrey Hughes, Mark Heap, John Thomson, Fiona Allen, Peter Capaldi, Josie Lawrence, Arabella Weir, Josie Long, Mark Monero, Kevin Eldon és Jan Ravens. A 8. részt Daniel Kaluuya írta (aki a sorozatban Posh Kenneth-et játszotta).


Skins - 2. évad :
A 2.évad 2008.február 11-én kezdődött. A széria 6 hónappal később játszódik az elsőnél. Tony-t elütötte egy busz, s ez maradandó sérülést okozott nála. Alig tud írni és nem nagyon emlékszik a világra. Az első rész Maxxiera és Tonyra koncentrál, valamint Maxxie apjára is egyben. A 2. részben egy új karaktert ismerhetünk meg: a lány neve Sketch. Aki halálosan szerelmes Maxxie-ba. A 3.részben Sid apja meghal. 4. rész Michelleé. Elmennek kirándulni. Az epizód végén Sid és Michelle összegabalyodik, ám szerencsére (kinek mi) visszatér Cassie. Angie is visszatér az 5. rész erejére, hogy utána megint eltűnhessen. Jal rájön, hogy Chris gyermekét várja. 6. részben Tony ellátogat a University of Exeter-be, ahol találkozik egy érdekes lánnyal. A 7. részben a kapcsolatok elhatározásra kerülnek, Sid kibékül Cassievel, Michelle Tonyval és Tony apja is visszatér. Ebben az évben a vendégsztárok: Bill Bailey, Harry Enfield, Shane Richie, Sean Pertwee, Geoffrey Hughes, Mark Heap, John Thomson, Fiona Allen, Peter Capaldi, Josie Lawrence, Arabella Weir, Josie Long, Mark Monero, Kevin Eldon és Jan Ravens. A 8. részt Daniel Kaluuya, (azaz a sorozatban) "Posh" Kenneth írta.


Skins - 3. évad:
Daniel Kaluuya ("Posh" Kenneth) és az írók bejelentették, hogy lecserélik a teljes eredeti szereplőgárdát és a sorozat új cselekményszálat vesz fel. Bryan Elsley (co-operator) azt mondta, hogy a 2. évad végén a szereplők egyetemre mennek, bár ettől még feltűnhetnek a jövőben, de a show most más egyetemistákra fog koncentrálni. Az új szereplőket pedig szintén 2 évadon át láthatjuk majd a sorozatban.